Afrens af betonfliser

Jeg bliver ofte spurgt om det ikke er muligt, at få noget til at afrense sine betonfliser uden at overfladen ødelægges, hvilket jo er tilfældet, hvis man blot anvender en almindelig højtryksrenser. Specielt er der igennem de seneste år blevet større og større problemer med grå belægninger på belægningssten.

Disse grå belægninger er ikke særligt pæne og der har tidligere ikke være særligt meget at gøre ved dem.

Løsningen er Egehøj Fliserens

På livsstilsmessen på Ledreborg Slot stødte jeg dog på et nyt produkt, hvor de viste eksempler på, hvordan man kunne afrense sine fliser. Det hedder Egehøj-Fliserens og effekten var ikke til at tage fejl af.

Egehøj 300x225 Afrens af betonfliser

De grimme grå alger renset af på halvdelen af stenen. Det virker i praksis.

De sælger produktet som et gør-det-selv produkt og kan faktisk også tilbyde at køre rundt for at lave arbejdet for dig. Dog skal man ikke forvente, at de kører rundt i større afstande fra Herlufmagle.

Produktet er uden giftige kemikalier og opfylder kravene under REACH, som er EUs nye kemikalielov. Dermed skulle der ingen problemer blive fremover med anvendelse af produktet.

Prisen er også til at komme over, for 1 liter, som kan rense op til 50 M2 koster kr. 400,- pr. liter og dermed er prisen pr. m2 altså under kr. 10,- hvilket må siges at være en overkommelig pris.

I øjeblikket er de ved at opbygge et forhandlernet, så check lige deres hjemmeside, hvis det er relevant for dig. Det varer sikkert ikke længe inden, at produktet kan købes i nærheden af hvor du bor.

Din Stenpusher siger tak for denne gang og god weekend.

Tags: , , , ,

Skriv en kommentar