Former på havefliser?

Det er spændende, når man kan arbejde med formerne på et produkt, som pr. tradition er holdt ret firkantet. Det giver muligheder for, at få produkterne i netop de former og størrelser, som kunderne efterspørger.

Jeg har igennem de sidste 5 år arbejdet sammen med kunder omkring projekter, hvor netop cirklen har været fællesnævneren, og det har været særdeles spændende.

En spændende cirkelterrasse?

Det er i dag muligt at få cirkler i forskellige størrelser eller mere korrekt sagt: Lige netop den størrelse, som du vil have. Faktisk har jeg haft muligheden for at sørge for, at forskellige kunder fik halvcirkler, kvarte cirkler og hele cirkler i forskellige prefabrikerede størrelser helt op til 15 meter i diameteren. Det svarer altså til 176 m2.

bænk 300x226 Former på havefliser?

Mulighederne for afrundede former gør det muligt at lave varianter af cirkler

Det er nemlig også sådan, at det ikke koster en væsentlig større merpris, hvis en halvcirkel skal præfabrikeres i natursten, for omstillingsprocessen i produktionen af natursten er ikke så omkostningskrævende.

Det er altid spændende at arbejde med alternative former og det giver virkelig lyst til at prøve andre nye former. Så må vi bare se, hvad det næste bliver. Hvad tror du?

Din Stenpusher siger tak for denne gang.

Tags: , ,

1 kommentar to “Former på havefliser?”

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Sigaard, Hasse Vilstrup. Hasse Vilstrup said: New blog post: Former på havefliser? http://blog.lithos.dk/former-pa-havefliser.html [...]

Skriv en kommentar