Fra affaldsprodukt til et hyggeligt havebord

Et alternativt, men hyggeligt havebord

Det er altid en fornøjelse at komme rundt til vores kunder og se, hvordan de har anvendt vores produkter til at udleve deres egne havedrømme. Især de lidt skæve vinkler på anvendelse er jeg helt vild med. Derfor vil jeg også med dette blogindlæg vise et hyggeligt havebord, som en kunde havde lavet ud af vores paller.

Nogle gange er det mere specielt end andre at komme ud til kunderne efterfølgende, og lige netop det besøg, som jeg vil fortælle om nu er lidt anderledes end så mange andre. Vi vidste, at vi skulle ud til et flot hus i Midtjylland, som havde købt et større parti af vores Dark Sandstone. Anlægsgartneren havde nævnt, at det var en kunde, som gik op i detaljen, og at der dermed skulle være styr på tingene, hvilket vi så selvfølgelig sørgede for igennem hele forløbet. Det er faktisk standard, men lad nu det ligge for denne gang.

En sådan udmelding fra en anlægsgartner og ordrens størrelse sætter selvfølgelig nogle tanker i gang om, hvad man kommer ud til. Vi blev ikke skuffet, for det var et flot hus og en flot terrasse, men vi blev særdeles overrasket over, hvad der mødte os i form af et alternativt og hyggeligt havebord lavet af en af vores paller, som vi leverer stenene i.

 Fra affaldsprodukt til et hyggeligt havebord

Var det noget med et alternativt og hyggeligt havebord lavet af hvad der normalt blot er affald?

Udsigten er i hvert tilfælde fantastisk. Det er jo nærmest en hel park eller golfbane, som man kan nyde fra udsigten på denne terrasse.

Hvis du vil se flere billeder fra denne kunde, så er der flere billeder her af vores kunde med terrasse i Dark Sandstone.

Din Stenpusher siger tak for denne og ønsker god påske til alle.

Tags: ,

Skriv en kommentar