Jespers have

- Interview med Jesper Outzen, Confero

Et flot bed med træflis 224x300 Jespers have

Et flot bed med træflis, så der er mindre vedligeholdelse

Er havearbejde stressende eller afstressende for dig?

Havearbejdet er egentlig afstressende så længe jeg kan se at det går fremad. At have fokus på det man er i gang med er vigtigt, for så snart man løfter hovedet og ser alt det andet man skal/burde gå i gang med bliver det stressende. En have på ca. 1620 m2 tager tid at vedligeholde.

Tænker du over, hvordan du kan gøre den mindre stressende? Hvis ja, hvordan?

Fokus fokus fokus.

Hvad er mest irriterende i din have?

Det mest irriterende ved min have er alt det ukrudt der pludselig dukker op mellem planterne. Vi bruger træflis for at holde ukrudtet nede så længe som muligt.

udsigten1 223x300 Jespers have

Udsigten som Jesper elsker - det kan man da godt forstå

Hvad synes du bedst om i din have?

Jeg elsker udsigten ud over Hejlsminde Nor.

Bruger du tid nok i din have?

Jeg bruger absolut ikke tid nok i min have. Det gør min kæreste Nanna til gengæld. Hun er meget bedre end jeg, til at pleje den.

Hvad vil være det vigtigste for dig at have i din drømmehave?

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at have en udendørs bruser. At stå ude i sin egen have en sommerdag under koldt vand må være fantastisk.

Dit bedste haveråd til læserne?

Det er måske lidt svært at give et godt haveråd til andre, idet jeg ikke er nogen Søren Ryge. Jeg tror dog det er vigtig at fokusere på opgaven og afsætte nok tid til at gennemføre den. Man har det rigtig godt med sig selv bagefter når en have ser præsentabel og indbydende ud.

En uges tid efter, at Jesper havde svaret på de første spørgsmål, sendte han lige følgende kommentar til mig:

“Min bedre halvdel var i haven i dag, ovenikøbet på hendes fødselsdag. Hun ordnede et bed lige præcis der hvor jeg altid sidder og læser imens kattene sover under buskene. Bedet er normalt fyldt med ukrudt men ser nu sådan ud. Afstressende for mig at se på og afkølende for kattene at ligge i.”

Bedet som Jesper omtaler er det øverste billede med træflis.

katte 223x300 Jespers have

Jespers katter, der leger i haven

Tusind tak til Jesper for at han ville svare på mine spørgsmål. Jesper er en af de mange dejlige mennesker, som jeg har lært at kende via twitter og faktisk endnu ikke har mødt “in real life”.

Jesper er ved at uddanne sig til Master i Oplevelsesledelse med speciale i sociale medier og er medejer af webbureauet Confero. Du kan også vælge at følge hans personlig blog.

Din Stenpusher siger tak for denne gang og tak til Jesper for at give os alle et indblik i hans have.

Tags: , ,

2 kommentarer to “Jespers have”

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Jon Ussing, Hasse Vilstrup. Hasse Vilstrup said: Selvom @JesperOutzen ikke er nogen Søren Ryge, ifølge ham selv, så kan han godt bidrage med gode ideer til drømmehaven: http://bit.ly/b8JJMQ [...]

  2. For mig er det afstressende med havearbejde, især når man dagligt sidder med en masse kommunikationsmæssige og tanketunge opgaver. Så er der intet som lidt simpelt havearbejde hvor man kan se en fremgang for hvert spadestik man tager, og hvor det hele er lidt mere enkelt :)

Skriv en kommentar