Krukket?

Ja, men de har også været millioner af år undervejs.

Så er de første krukker kommet hjem fra Indien. I år har vi fået de lækreste eksklusive krukker hjem fra Indien. Og så er de hugget direkte ud af en tusindår-gammel sandstensblok.  

Samme produkt som belægningssten

krukke sahara 199x300 Krukket?

Der er kælet for detaljen i krukken, der ligner en blomst

Med introduktionen af krukker kan vi nu tilbyde at levere krukker i samme materiale, som vi leverer vores belægningssten. Dermed bliver det muligt at tilbyde kunden produkter, der matcher hinanden i både materiale og udseende.  

Krukkerne kan vi levere i størrelser fra 20 – 40 centimeter i højde og bredde. Da produktet er skåret direkte ud af en større klump af sandsten, så vil det i sig selv sige, at det er tunge krukker vi her snakker om. Således vil de mindste af krukkerne faktisk veje over 20 kg og de største veje ca. 125 kg. Så det er ikke lige sådan én man flytter rundt på i tide og utide. Dvs. at de store også er tyverisikret til en vis grænse.  

Vi forventer således, at have et udvalg af krukker i 3 forskellige størrelser, 3 forskellige farver samt 3 forskellige modeller.  

DSC02122 150x150 Krukket?

Hvad siger du til denne her på din terrasse?

Vi glæder os til at vise dem frem til vores kunder.  

Hvis nu du er i tvivl om, hvor vidt du skal have krukker til din terrasse eller altan, så gå lige et indlæg tilbage og læs Signe Wennebergs inspirerende indlæg om at spise sine krukker. Så er du ikke længere i tvivl.  

Prismæssigt vil de mindste koste fra kr. 995,- inklusive moms og op til kr. 7.995,- for den dyreste af de store.

Din Stenpusher siger tak for denne gang og ønsker god weekend.

Tags: , , ,

Skriv en kommentar