Mønstre med mere…

Fra den lodrette palle til din vandrette have

Processen er en vigtig del af oplevelsen. Det gælder i rigtig mange sammenhænge i livet. Når vi først er nået frem, er turen jo slut. Der skal være noget dejligt at huske på og glæde sig over. Og noget nyt kan begynde.

 

Når du har besluttet dig for LITHOS natursten, får du frit valg i en kreativ og udfordrende proces. Dine nye sten ankommer lodret på paller, men lægges vandret i det mønster, du har bestemt. Du kan vælge at følge dem matematisk eller at bruge dem som inspiration til dit helt eget mønster i dine helt egne sammenhænge. Kun fantasien sætter grænser, når naturstenene er råmaterialet.

 

Millimeterpapir og mix

Hvis din kreativitet sprænger rammerne for LITHOS natursten i standarddimensioner, kan vi levere sten i alle tænkelige og utænkelige mål, du har tegnet ind i dit mønster. Så – velkommen i en verden af fast mål, rigt mål, skævt mål. Man kan faktisk blive helt målløs over alt det, der kan lade sig gøre.

 

Et par enkelte mønstre har vi dog altid pakket på lager og klar til hurtig levering:

LITHOS-mix:

Vores miks af fire forskellige størrelser i sandsten, som lægges fuldstændig tilfældigt med fokus på at bryde fugerne så ofte som muligt og ikke have nogen af de største sten (60×60 cm) liggende op ad hinanden.

OPUS-mix:

Består af fire forskellige størrelser, som er, hvad der rent grafisk skal til for at skabe ro i det samlede, visuelle udtryk. Om det er OPUS eller Large-OPUS, så har du med dette mønster mulighed for at lægge stenene med en gennemgående genkendelighed på de små havegange og over til den store terrasse.

Arkitektmønster:

Vi sælger rigtigt mange kvadratmeter af vores såkaldte arkitektmønster, som består af en række sten i 60×90 cm efterfulgt af en række 30×60 cm. Kombinationen af de to størrelser er flot på små områder helt ned til 10-15 m2, men gør sig også flot i alt sin pomp og pragt på de største arealer.

Large opus-mix består af:

30×30, 30×60, 60×60, 60×90 cm

 Mønstre med mere…

Lithos-mix består af:

20×20, 40×40, 40×60, 60×60 cm

Arkitekt-mønstret består af:

30×60, 60×90 cm

 Mønstre med mere…

 

OPUS-mix består af:

19×19, 19×40, 40×40, 40×60 cm – normalt ikke lagervare

 

Din stenpusher siger tak for denne gang.

Skriv en kommentar