Natursten ovenpå sne?

Med tidlig sne og frost denne vinter så er salget af natursten til udendørs brug i Danmark særdeles hurtigt stoppet.

Man lægger jo ikke natursten ovenpå sne, som en af vores kunder sagde til mig.

Hvad laver en Stenpusher som jeg, så igennem sådan en lang og kold vinter?

Lykken har rødder Natursten ovenpå sne?

Lykken har rødder - skrevet af Inge Futtrup

Jeg lader mig først og fremmest inspirere til nye tiltag af andre i branchen. For eksempel har jeg læst flere havebøger her i den kolde vintertid. En af dem er Inge Futtrups bog: “Lykken har rødder“.

Jeg er sikker på, at der bliver plads til en anmeldelse på et tidspunkt.

Ny inspiration til drømmehaven

At hente ny inspiration ved at læse bøger er altid godt, men er langt fra det eneste sted, at jeg får ny inspiration fra. Igennem de sidste par måneder har jeg også arbejdet tæt sammen med vores leverandører om at tilbyde danskerne nye former for natursten.

Således forventer jeg, at vi i de kommende måneder introducerer hele 2 nye koncepter, som supplement til det nuværende koncept i LITHOS. Men mere om det, når vi er helt klar.

Ny online profil

Derudover arbejder vi også hårdt på, at lave en helt ny online profil, som gerne skulle blive endnu bedre end den nuværende. Jeg glæder mig til, også  at præsentere den i løbet af de kommende måneder.

Mon så ikke også det mildere vejr er på vej, så vi lidt tidligere i år kan mærke forårets komme, i stedet for at skulle vente lige så lang tid som sidste år.

Din Stenpusher siger tak for denne gang med håbet om forårets snarlige komme og god weekend til alle.

Tags: ,

1 kommentar to “Natursten ovenpå sne?”

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by sandfær-andersen, Hasse Vilstrup. Hasse Vilstrup said: Man lægger da ikke natursten ovenpå sne: http://blog.lithos.dk/natursten-ovenpa-sne.html Hvad jeg har fordrevet tiden med her i vinters [...]

Skriv en kommentar