Skifer på din terrasse giver et ensartet udtryk

At have skifer på din terrasse giver et ensartet og stringent udtryk.

Jeg fik lige to dejlige billeder fremsendt i dag fra en kunde, som har valgt at få lagt skifer på terrassen.

Hermed det første billed:

Skifer i Herning 1024x576 Skifer på din terrasse giver et ensartet udtryk

Skifer på terrasse i Herning

Læg mærke til farveforskellen, som er på det, som ligger tættest ind mod overdækningen. Det er fordi, at den del er lagt i efteråret og derefter resten først lagt her i foråret. Monsoon Black Skifer er nemlig meget sort, når den lægges, men den bliver mere grålig med tiden.

Denne grålige tendens kan dog stoppes ved at man giver skiferen en imprægnering, som er specielt fremstillet til at fremhæve den sorte farve i stenen. Vi har kunder, der gerne vil have det grålige look og intet gør, og så til gengæld andre kunder, der netop vælger imprægneringen, da de gerne vil have en skifer, som er mere sort.

Hermed et billed taget fra den anden side af haven:

Skifer i Herning2 1024x576 Skifer på din terrasse giver et ensartet udtryk

Monsoon Black skifer på din terrasse giver et ensartet udtryk

Her er forskellen meget tydelig på de sten, der er lagt i efteråret i forhold til den noget mørkere sten, som netop er lagt her i foråret. Farveforskellen bliver dog udlignet i løbet af kort tid.

Vi rådgiver selvfølgelig om, hvad der er den bedste løsning for lige netop dig, og hvad der passer bedst til netop din drømmehave. For nogle kunder vil det helt sikkert være pænere med en mere grålig sten, hvor andre vil have mere gavn af at få en mere sort sten.

Du kan se mere om Monsoon Black skifer på vores webshop, hvor du også kan se en masse billeder fra andre af vores kunder, der har købt Monsoon Black Skifer.

Din Stenpusher sige tak for denne gang.

Tags: ,

Skriv en kommentar