Store eller små fliser 2?

Jeg hører tit spørgsmålet: Hvor store fliser må vi vælge til forskellige størrelser af arealer i haven? Uden at der kan gives et 100% entydigt svar, så er der ikke tvivl om, at store fliser får store arealer til at virke mindre og små fliser får små arealer til at virke større.

vandspejl skifer 150x150 Store eller små fliser 2?

Store aflange fliser - gør arealet langt og smalt

Hvad med flisernes mønster?

Der er ikke noget tvivl om, at et mønster på langs af arealet gør selve arealet længere og smallere. Dette er meget godt illustreret på billedet her ved siden af.

Når det så er sagt, så er det muligt at lave rigtigt mange mere eller mindre tilfældige mønstre, som alle har en forholdsvis neutral indvirkning på arealets udseende.

Faktisk har vi med det mønster, som vi kalder “Arkitektmønstret” haft stort held med, at have forholdsvist store fliser (60 X 100 og 60 X 40) fordelt i 2 rækker på arealer helt ned til 15-20 m2. Umiddelbart skulle man tro, at det simpelthen var for små arealer til så store fliser, men det var slet ikke tilfældet.

Vigtigst af alt er dog, at du selv synes om netop den/de størrelser, som du vælger. Men er du i tvivl, så tag en snak med en proffessionel omkring det, så er jeg sikker på, at du finder de rigtige størrelser til netop din drømmehave. Jeg er altid klar til en dialog omkring mulighederne – også selvom du ikke vil vælge nogle af produkterne hos LITHOS natursten.

Din Stenpusher siger tak for denne gang.

Tags: , ,

Skriv en kommentar