Store eller små fliser?

Når jeg snakker med kunder om deres terrasse, så er et af temaerne ofte størrelsen på deres havefliser.

Dialogen omkring størrelsen på havefliserne udspringer som oftest ud fra, at man i dag kan få havefliser i noget større størrelser end man kunne få blot nogle få år siden. Dette betyder flere valg for dig som kunde, inden lige netop din drømmeterrasse kan tages i brug. Det er derfor en selvfølge, at vi indgår i dialog omkring netop dette emne.

Hvilken størrelse skal man vælge til drømmeterrassen?

Med de mange nye muligheder på størrelser af havefliser, så er det vigtigt nøje at overveje hvilken størrelse af havefliser, som vil passe bedst til ens eget projekt.

indkørsel sahara 300x199 Store eller små fliser?

Store eller små havefliser - eller måske en kombination som vist her?

Det vigtigste er dog at vælge lige netop den størrelse, som man selv har den bedste fornemmelse med. Men hvad skal man så gøre, for at nå dertil og undgå at fortsætte med at tvivle?

Der er i bund og grund kun en ting af gøre, og det er, at man skal ud for at se de forskellige størrelser “live” på forskellige permanente udstillinger eller løbende messer.

God tur rundt i landet med at søge inspiration og hvis ikke du derefter føler dig helt sikker, så vender du bare tilbage, og så kan vi tage en snak – også selvom du måske i sidste ende ikke vælger lige netop at købe nogle af vores sten.

I et par yderligere indlæg vil jeg i den kommend tid tage emnet op igen og se det fra forskellige synsvinkler.

Din Stenpusher siger tak for denne gang.

Tags: , ,

Skriv en kommentar